top of page

Voor de soorten fotografie die hieronder beschreven zijn, kun je altijd bij ons terecht.
Heb je echter specifieke wensen of een idee wat niet in een hokje past? Geen probleem, neem gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

220425 MHB Wax heater packshot 1.jpeg

Packshots &
e-commerce

Als je je producten op een realistische en overzichtelijke manier wil weergeven in een webshop of catalogus, dan zijn packshots een goede keuze. Dit zijn foto's waarbij vorm, kleur en perspectief op een waarheidsgetrouwe manier worden weergeven. De achtergrond is standaard wit of zwart, maar transparant is ook een optie.

Reclame- & productfotografie

Om bij je doelgroep binnen te komen, moet je soms verder gaan dan 'standaard'. Met reclame- & (high-end) productfotografie is dat de missie: alles wordt uit de kast getrokken voor hét perfecte plaatje. Het doel hierbij is om echt tot de verbeelding te spreken door het oproepen van de gewenste emotie, sfeer, geur et cetera. Alles is mogelijk en niets is te gek.

2204 Steenberge Pilsener - Visual 2A.jpeg
211109 shoot 101655 1.jpeg

Fotografie op locatie

Normaal gesproken worden producten altijd in de studio gefotografeerd omdat daar alle apparatuur aanwezig is, en dit het makkelijkst is in te plannen. Hierdoor kan ook de prijs voordelig blijven. Soms is het echter noodzakelijk dat er op locatie wordt gefotografeerd, bijvoorbeeld als het gaat om niet te verplaatsen objecten of complete settings/interieurs. In dat geval wordt een deel van de studio meegenomen en kan ook op locatie worden gefotografeerd.

bottom of page